Neįgaliesiems

Įvarčių lenktynėse triumfavo pergalingą seriją tęsiantis „Kauno Žalgiris“

Įspūdingą formą pasiekę kauniečiai šiandien namuose priėmė Panevėžio futbolininkus.

Rungtynėms vos prasidėjus, įvyko nemalonus incidentas kauniečių stovykloje, traumą patyrė Jurijus Bushmanas. Legionierius dar bandė tęsti rungtynes, tačiau 7-ąją minutę jį pakeitė Pijus Širvys.  Rungtynes kiek aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai, jie dažniau atakavo ir aktyviau žaidė su kamuoliu.

Svečių komanda savo ruožtu pasirinko žaisti antru numeriu ir varžovų vartams grasino kontratakomis. Aikštėje vyravo lygi kova, tačiau 40-ąją minutę savo meistriškumą pademonstravo šeimininkai, kuomet po gražios perdavimų serijos galva kamuolį į vartus pasiuntė Simonas Urbys.

Panevėžio ekipai pirmajame kėlinyje sunkiai sekėsi tramdyti emocijas – už tai jie buvo nubausti trejomis geltonomis kortelėmis, tuo tarpu „Kauno Žalgiris“ sulaukė tik vieno įspėjimo.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje savo baudos aikštelėje nesusikalbėjo „Panevėžio“ žaidėjai, o susidariusią situaciją pasinaudojo antrą jaunystę išgyvenantis „Kauno Žalgirio“ kapitonas Linas Pilibaitis, kurio smugiuotas kamuolis įkrito į vartų tinklą. Likus žaisti kiek daugiau nei 20 minučių, svečiai išnaudojo savo paskutinį keitimą, kuris pasiteisino. 73-ąją minutę rezultatą sušvelnino „Panevėžio“ lyderis Jorge Elias. Vos po kelių minučių antrą geltoną kortelę prieš save išvydo ir aikštę palikti priverstas buvo šeimininkų legionierius David Emmanuel. Kiekybine žaidėjų persvara panevėžiečiai džiaugėsi neilgai – 82-ąją minutę aikštę palikti priverstas buvo svečių legionierius ir įvarčio autorius J. Elias.

Pačioje rungtynių pabaigoje pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Domantas Vitkus, tačiau svečiai taip pat atsakė tiksliu smūgiu – kamuolį į vartus pasiuntė E. Bergonsi.

Galutinis rezultatas 3:2 simbolizavo šeimininkų pergalę.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS