Neįgaliesiems

Į seminarus kviečiami norintys išbandyti teisėjavimą

Nori tapti futbolo teisėja/teisėju? LFTA rugpjūčio mėnesį surengs keturis seminarus, kurie skirti susidomėjusiems teisėjavimu ir pradedantiesiems teisėjams. 

Seminarai įvyks Klaipėdoje, Kaune, Šiauliuose ir Vilniuje. Juos sudarys teorinė ir praktinė dalys. Teorijos dalyje kiekvienas seminaro dalyvis mėgins laimę laikydami teorijos testą, o praktinėje dalyje kiekvienas turės galimybę išmėginti asistento vėliavėlės technikos subtilybes bei aikštės teisėjo švilpuko garsų bei kortelių rodymo technikos.    

„Futbolo teisėjų seminarai yra skirti visai futbolo bendruomenei, kuriai pristatoma futbolo teisėjo profesija. Seminarų metu supažindinama su teisėjų atliekamu darbu, siekiama pritraukti seminaro dalyvius į futbolo teisėjų veiklą“, – renginių svarbą pabrėžė LFTA sekretorius ir teisėjas Šarūnas Tamulynas.  

„Teisėjavime savo kelią pradėjau anksti, būdamas vos 15 metų. Kokią tai milžinišką naudą duoda asmenybės brendimui ir charakterio formavimuisi supratau tik gerokai vėliau. Būti žaidimo dalimi ir prisidėti prie dar 22 atletų kuriant reginį, kurį taip myli daugybė žmonių, yra žodžiais neapsakomas jausmas“, – įspūdžiais pasidalino teisėjas Vilius Paulauskas. 

LFTA kviečia užsiregistruoti į seminarus elektroninio pašto adresu s.tamulynas@lff.lt.

Seminarų tvarkaraštis:

Klaipėda. Rugpjūčio 13 ir 14 d., 17:00 val., Lengvosios atletikos maniežas (Taikos pr. 54)

Kaunas. Rugpjūčio 23 d., 11:00 val. LFF Kauno treniruočių sporto centras (Aukštaičių g. 51) 

Šiauliai. Rugpjūčio 24 d., 17:00 val., Centrinis miesto stadionas (S. Daukanto g. 25) 

Vilnius. Rugpjūčio 27 d. 17:00–20:00 val. „Sportima“ arena (Ąžuolyno g. 5). 

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS