Neįgaliesiems

Prieš Wellkid lygos startą – susirinkimas su komandų atstovais

Artėjančio Lietuvos vaikų futbolo čempionato „Wellkid lyga“ PRO lygmens naujovės ir žaidimo taisyklės buvo pristatytos LFF Kauno treniruočių centre susirinkusiems komandų atstovams.

LFF techninis direktorius Patrick De Wilde paaiškino 5×5 ir 8×8 formato treniravimosi modelio gaires ir prašė atkreipti dėmesį į individualų žaidėjų technikos ir įgūdžių lavinimą. P. De Wilde kvietė trenerius aktyviai bendrauti tarpusavy ir su LFF Techniniu departamentu.

LVJUFA direktorius Deivis Kančelskis pristatymo metu pažymėjo, jog PRO lygmuo orientuojamas į meistriškumą, šių varžybų formatas parengtas atsižvelgiant į „Anderlecht“ jaunimo ugdymo programą. Klubų atstovais supažindinti su varžybų reikalavimais, jiems parodyta metodinė videomedžiaga iš Belgijos vaikų čempionato futbolo rungtynių.

Popietę stadione surengtos parodomosios 5×5 ir 8×8 formato rungtynės pagal naująsias taisykles, kuriose dalyvavo Kauno regiono komandos – FK „Garliava“, „Kauno Žalgirio“ FA ir VJFM „Ąžuolas“.

Renginio akimirkos (D. Urniežiaus nuotraukos)

Wellkid lygos PRO lygmens rungtynės vyks penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais, namų–išvykos rungtynių principu. Varžybų startas – nuo rugsėjo 4 dienos.

2020-2021 m. Lietuvos vaikų čempionato Wellkid lyga PRO lygmens nuostatai

2020-2021 m. Lietuvos vaikų čempionato Wellkid lyga PRO lygmens taisyklės

2020-2021 m. Lietuvos vaikų čempionato Wellkid lyga Apskričių lygmens taisyklės

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS