Neįgaliesiems

LFF pradeda bendradarbiavimą su „Perlas Go“

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) rėmėjų sąraše – naujas partneris. Tai – daugiau nei 2200 „Perlo“ terminalų tinklą valdančios įmonės „Perlas Finance“ sukurta mobilioji programėlė „Perlas Go“, skirta komunalinių mokesčių ir sąskaitų apmokėjimui.

LFF tikslas yra kurti tvarų bendradarbiavimą su partneriais, kurių parama gali padėti prisidėti prie federacijos tikslų įgyvendinimo, geresnių sąlygų sportininkams kūrimo ir kartu didintų partnerių vardo žinomumą bei prisidėtų skleidžiant žinią apie verslo ir sporto bendradarbiavimą.

„Labai džiaugiamės šia nauja partneryste su „Perlas Go“. Tokio stipraus ir visoje Lietuvoje žinomo prekės ženklo, padedančio paprasčiau susidoroti su kasdienėmis finansų operacijomis, prisijungimas prie mūsų rėmėjų – tikrai labai svarbus ir didelis pasiekimas.

Norime, kad kiekvienas naujas rėmėjas pajustų futbolo dvasią Lietuvoje ir visi kartu žengtumėme kokybišką žingsnį į priekį, įgyvendindami savo tikslus“, – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Nauja partneryste džiaugėsi ir „Perlas Go“ sukūrusios „Perlas Finance“ direktorius Kęstutis Gataveckas.

„Skirdami lėšas sporto organizacijoms, padedame joms ir sportininkams įgyvendinti savo tikslus – skinti pergales ir garsinti Lietuvos vardą visame pasaulyje. Kol sportininkai siekia laimėjimų savo pasirinktose sporto šakose, mes siekiame pergalių versle ir laimingų klientų. Šią paralelę matome jau daugybę metų, todėl nuosekliai remiame įvairias sporto organizacijas.

Pradedame „Perlas Go“ ir Lietuvos futbolo federacijos draugystę, nes norime, kad populiariausias komandinis sportas visame pasaulyje, būtų dar populiaresnis ir Lietuvoje. Mūsų mobilioji programėlė „Perlas Go“ – skirta patogiam mokesčių ir sąskaitų apmokėjimui. Taip ir Futbolo federacija stengiasi sukurti kuo patogesnę aplinką žaidėjams, kurioje jie galėtų siekti aukščiausių rezultatų. Nuo šiol aukštumų sieksime būdami vieni kitų sirgaliais“, – sako „Perlas Go“ atstovas.

 

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS