Neįgaliesiems

Ieva Ramanauskienė – UEFA „Euro 2022“ atrankos rungtynių teisėjų brigadoje

Balandžio 13-ąją vyks trejos rungtynės dėl paskutinių kelialapių į 2022 metų UEFA Europos moterų futbolo čempionatą. Ukrainietės Katerynos Monzul vadovaujamoje brigadoje teisėjos asistente dirbs Ieva Ramanauskienė. 

 

Šio vakaro rungtynėse Tuno mieste nuo 21 valandos susitiks Šveicarijos ir Čekijos rinktinės, kurių pirmoji dvikova pasibaigė lygiosiomis 1:1. 

Teisėjų sudėtį sudarys Kateryna Monzul, Maryna Strilecka, Ieva Ramanauskienė ir Anastasija Romaniuk. 

Rungtynių statistika

Tai bus jau trečiosios šio čempionato atrankos ciklo rungtynės, kuriose viena iš teisėjų bus I. Ramanauskienė – 2019-ųjų pabaigoje ji buvo teisėjų brigadoje Slovėnijos ir Kosovo rungtynėse (Slovėnijos rinktinė šventė pergalę 5:0) bei Šiaurės Makedonijos ir Kazachstano akistatoje (čia savo pranašumą Šiaurės Makedonijos atstovės įrodė 4:1).

Kitose šio vakaro atkrintamųjų varžybų etapo rungtynėse kovos Rusijos ir Portugalijos (pirmos rungtynės – 1:0) bei Šiaurės Airijos ir Ukrainos (pirmos rungtynės – 2:1) moterų rinktinės. 

Visų trijų porų laimėtojos iškovos kelialapius į Europos čempionatą, kuriame vietą jau turi 13 rinktinių – Anglija, Vokietija, Nyderlandai, Danija, Norvegija, Švedija, Prancūzija, Belgija, Islandija, Ispanija, Suomija, Austrija ir Italija.

Čempionatas kitų metų liepą vyks Anglijoje.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS